Scroll Top

Politica anulării

Pentru rezervările individuale, garantate sau plătite în avans:

Termenul de anulare al unei rezervări, fără a se percepe penalități, este cu cel putin 7 zile înainte de sosire. Avansul achitat se restituie în termen de 30 de zile de la cererea de anulare. În cazul anulării și rambursării plății avansului, vom percepe o taxă de manipulare de 25 lei, plus comisioanele bancare.Pentru anulările făcute într-un interval mai mic de trei zile dar până în 48 de ore înainte de sosire, se percepe contravaloarea primei nopți de cazare, sumă care se reține din avansul plătit.
Pentru anulările făcute într-un interval mai mic de 48 de ore înainte de sosire, sau în caz de neprezentare, după orele 19:00 din ziua de sosire, se percepe întreaga contravaloare a rezervării, sumă care se reține din avansul plătit.
În caz de neprezentare pensiunea își rezervă dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului.

Cazarea se va face in baza prezentarii unui act de identitate si a completarii fisei de cazare. Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea pensiunii din ziua check-in-ului. Dina acest motiv nu putem garanta o anumita camera, un anumit etaj, camere alaturrate etc. Solicitarile de acest gen sunt considerate peferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa garantarea.

Sună acum!