Scroll Top

Despre noi

Destinația perfectă pentru cazare sau organizare evenimente!
Bine ați venit la Diamant Cazare & Centru de Evenimente

Armonizarea elementelor arhitecturale, profesionalizarea resursei umane în oferirea celor mai calitative servicii, acestea sunt doar câteva caracteristici ale Pensiunii Diamant.

Toți clienții care ne trec pragul sunt fidelizați de confortul resimțit în locație și mai ales, de gustul autentic al bucatelor servite. Micul dejun bogat le oferă acestora energia de a explora frumusețile Brașovului.

Pensiunea Diamant vă pune la dispoziție o paletă largă de spații de cazare, atent gândite în tandem cu nevoile clienților. Indiferent de scopul vizitei, ne adaptăm solicitărilor și promitem să impresionăm prin rafinament, bun gust și armonie vizuală.

Nevoile clienților sunt o prioritate pentru noi și ca urmare a acestui motiv, am încercat să integrăm diverse atracții în cadrul locației pentru o vacanță de vis.

Copii se pot juca în spațiul de joacă prevăzut în grădină, adulții își pot servi cafeaua în aceeași zonă, pe terasa pensiunii. Totul este integrat de un peisaj natural.

Pentru a avea energie în perioada vizitelor prin Brașov, pensiunea vă pune la dispoziție servirea unui mic dejun sățios. În același timp, pentru oferte mai diversificate de masă puteți consulta și meniul restaurantului.

Pentru a consulta facilitățile și designul adaptat al camerelor de cazare, vă invităm să navigați în secțiunea aferentă.
Pentru rezervarea unui camere la pensiune Ghimbav ne puteți contacta telefonic sau prin intermediul aplicațiilor disponibile în mediul online.

0
clienți mulțumiți
0
evenimente organizate cu succes
0
camere de cazare
PENSIUNE GHIMBAV
Facilitățile oferite
Mic dejun inclus

Sățios și diversificat, micul dejun vă va oferi energia necesară pentru descoperirea împrejurimilor.

Acces la WIFI

Conectivitatea este un punct cheie chiar și în vacanță. În locația noastră aveți acces nelimitat la internet.

Parcare gratuită

Mașina dumneavoastră se va „odihni” după un drum lung în parcarea generoasă a pensiunii noastre.

Meniu à la carte

Restaurantul este cu circuit închis, iar oaspeții noștri pot opta pentru meniu complet, anunțând recepția în momentul rezervării.

Balcon / Priveliște

Dacă îți plac serile pe balcon cu o carte captivantă în mână, cazare Ghimbav îți oferă șansa de a te bucura de priveliște!

TV cu ecran plat

Dacă în rutina cotidiană nu ai timp de vizionarea unei emisiuni, în sejurul de la Pensiunea Diamant te poți bucura de noutăți

Cameră Dublă

de la 240 LEI

/ noapte

Pentru o vacanță de basm alături de partenerul de viață, cazare Ghimbav vă oferă locația perfectă! Camera spațioasă, patul dublu și confortabil, baia privată și mai ales, decorul atent realizat, vă va oferi premisele pentru o odihnă binemeritată.

Dimensiune cameră: 25 m2

De subliniat: camera dispune de baie privată, televizor cu ecran plat și parcare gratuită a mașinii lângă incintă.

Camera Silver President

350 LEI

/ noapte

Doriți să vă detașați complet de aglomerația orașului? La cazare Ghimbav aveți posibilitatea de a beneficia de o zonă de relaxare, living și spațiu de dormit prin închirierea camerei Silver President. Spațiul generos de care dispune camera (30 m2) este perfect pentru persoanele care vor să se bucure de lărgime sau chiar de organizarea unui eveniment restrâns (petrecere în pijamale, de exemplu).

Dimensiune cameră: 30 m2

De subliniat: camera deține baie proprie prevăzută cu cadă, articole de toaletă și TV cu ecran plat pentru urmărirea ultimelor noutăți

Camera Blue President

350 LEI

/ noapte

Albastrul este o culoare regală care inspiră liniște și relaxare. În acord cu aceste tonuri, camera Blue President a fost concepută pentru a destinde musafirii, pentru a-i introduce pe aceștia în frumusețile unui sejur perfect. Mocheta pufoasă și baia de dimensiuni generoasă se află într-o relația de complementaritate cu cei 30 m2 suprafață utilă.

Dimensiune cameră: 30 m2

Camera Blue President dispune de un televizor conectat la o paletă largă de posturi TV, baie proprie și articole de toaletă atent selectate.

Camera Suite Family

350 LEI

/ noapte

Dacă familia dumneavoastră include 3 membri și nu doriți să închiriați camere separate, cu siguranță camera Suite Family este ceea ce căutați! Cei 30 m2 sunt suficienți pentru a întreprinde diverse activități, iar camera dispune de aceleași facilități ca și camerele superioare.

Dimensiune cameră: 30 m2

De subliniat: spațiul este bine compartimentat în cameră de zi, dormitor și baie. Clienții beneficiază de parcare gratuită și la cerință, mic dejun inclus.

PENSIUNEA DIAMANT
Centru de evenimente

Organizam evenimente pentru petrecerile dvs, in salonul nostru, special aranjat, pentru a va bucura de o petrecere de vis.

01

Managementul evenimentelor

Specialiștii noștri în organizarea de evenimente dispun de o vastă experiență și expertiză în crearea celor mai frumoase amintiri. Întregul colectiv vă va îndruma pe tot parcursul planificării, de la stabilirea aranjamentelor și până la diversificarea meniurilor.

02

Stabilire detalii

O petrecere de succes se vizualizează în detalii! Aranjamentele florale pe care le putem concepe, meniurile din cele mai vaste gastronomii, toate acestea sunt atent realizate în concordanță cu preferințele clientului.

ATRACȚII TURISTICE
Descoperă împrejurimile
Biserica Fortificata Ghimbav
Cetataea Rasnov
Aeroportul Ghimbav
Biserica Neagra Brasov
Piata Sfatului Brasov
TESTIMONIALE
Ce spun clienții noștri?
Simona
Clientă

„Eu și prietenele mele ne-am cazat la această pensiune Ghimbav pentru a petrece un weekend relaxant la munte. Ambele camere pe care le-am închiriat au fost extrem de mari și astfel, am putut să ne odihnim și să petrecem timp împreună. Totul a fost perfect!”

Matei
Client

„Împreună cu soția mea am beneficiat de o cazare spațioasă, în camera Silver President. Ne-am dorit un sejur perfect iar serviciile din această locație chiar au contribuit pozitiv la experiența noastră. Micul dejun a fost unul generos, camera impecabilă și mai ales, personalul extrem de amabil. Recomandăm!”

Andrei
Client

„Am călătorit la Brașov pentru a intermedia o afacere. La cazare Ghimbav am beneficiat de amabilitate și servicii ireproșabile! Recomand!”

Sună acum!