Scroll Top

Cazare

Alege camera care se potrivește stilului tău!
Diamant Cazare & Centru de Evenimente

Cameră dublă

de la 240 lei
/ noapte

Dimensiune cameră: 25 m2

A călători împreună cu partenerul sau cu un prieten apropiat poate reprezenta o oportunitate imediată de a ne relaxa după o perioadă lungă de muncă. Pentru a maximiza beneficiile unei astfel de călătorii, o cazare Ghimbav vă pune la dispoziție o paletă largă de camere din care să alegeți pe cea care vi se potrivește. Camera dublă deține o serie de dotări care prioritizează confortul. Beneficiați astfel de un spațiu bine compartimentat, de baie proprie cu accesorii de toaletă și după caz, de ieșire pe balcon pentru a admira priveliștea.

Camera Silver President

350 lei
/ noapte

Dimensiune cameră: 30 m2

Cu un bun raport calitate-preț, camera Silver President oferă cuplurilor posibilitatea de a beneficia de un amplu spațiu de cazare, totul în favoarea propriului confort. Această tipologie de cameră este una dintre cele mai căutate la Pensiunea Diamant. Principalele avantaje de care dispune se asociază cu posibilitatea relaxării într-un spațiu generos, cu un spațiu personal dedicat fiecărui membru. În cazul familiilor cu un copil mic, această cameră oferă echilibrul perfect între spațiu și confort. Camera Silver President este prevăzută cu baie proprie, televizor cu ecran plat și parcare gratuită a mașinii la locație. În funcție de preferințe, musafirii pot servi și un mic dejun sățios pentru a avea energie pentru toate activitățile propuse.

Camera Blue President

350 lei
/ noapte

Dimensiune cameră: 30 m2

Camerele cu un nivel superior de confort oferă vizitatorilor posibilitatea de a se caza în spații elegante, atent decorate și ornamentate. Facilitățile din cameră, suprafețele generoase și mai ales priveliștile panoramice sunt doar câteva avantaje specifice pe care le puteți regăsi și în cadrul camerelor de la Pensiunea Diamant. Pentru camera Blue President nu este nevoie de prea multe cuvinte! Odată ce ați pășit pe mocheta pufoasă întreaga stare de încordare va dispărea! Majoritatea clienților noștri remarcă într-un mod pozitiv dispunerea acestei camere și culoarea predominantă: albastrul. În conformitate cu simbolistica culorilor, albastrul reprezintă pe de o parte o culoare regală, iar pe de altă parte generează o stare de relaxare, de liniște. Beneficiați și dumneavoastră de acest spațiu atent realizat prin intermediul unei rezervări!

Camera Suite Family

350 lei
/ noapte

Dimensiune cameră: 30 m2

Ideală pentru familiile cu copii mici, camera Suite Family este special concepută pentru activitățile de familie, pentru cele care implică un număr mai mare de două persoane. Spațiul extins de care dispune (30 m2) și paleta largă de facilități conlucrează pentru a vă oferi vacanța perfectă. În cadrul pensiunii Diamant puteți opta pentru spații de cazare cu dimensiunile dorite, totul pentru a realiza cu succes sejurul sau vacanța dorită. Spațiile beneficiază de baie proprie dotate cu obiecte de igienă, de televizoare plate cu acces la o multitudine de canale, de acces la internet.

Rezervă acum camera preferată!
Rezervări online sau telefonic
Pentru mai multe detalii despre camera dorită și perioada de cazare, vă rugăm să ne contactați!
Sună acum!